marți, 13 octombrie 2009

Mihai Stan- pozaru' amator









Ar-ti-fi-cii!!!
 ( mă laud cu o vedere excelentă )...
....Ce artficii frumoase!



Stan Mihai e un amic de-al meu, care face poze foarte mândre, foarte inspirate, foarte ... fiecare cu povestea ei. Într-un cuvânt, pozele lui se prezintă singure, relatând fiecare povestea şi ajutându-ne să înţelegem de ce Mitză şi-a pus obiectivu' pe ele, şi mai ales, ce l-a determinat să declanşeze până la urmă şi "click"-ul (asta ca să vorbesc aşa, ca o neavizată ce sunt).
Deşi el (pozaru' adică), din fire fiind modest, cu mult bun- simţ şi  mare iubitor de limbă română
("Eu? Mare??" http://www.youtube.com/watch?v=Bl-0shHH0TY&feature=related - e doar o corelaţie de moment, însă are legătură cu înălţimea Dlui Stan şi cu hazul de situaţie;), nu vrea să mă lase să zic aici că e aproape profi  într-ale fotografiei, eu am zis-o şi am şi scris-o şi am şi "retractat-o" (3 în 1). Consider că are un simţ special pentru fotografie şi pentru frumos, de aceea îndrăznesc să-l apropii de granzii domeniului. Este părerea mea şi până una alta, nu am să mi-o schimb(sîc). Punct.
Aţi observat că scriu cu diacritice, nu-i aşa? Ehh, aceasta a fost condiţia lui Mitză pentru a mă lăsa să scriu despre el aici. :)

Am să postez alături câteva mo(n)stre de-ale sale şi nu am să mă abţin de la comentarii. Dimpotrivă :)










                                                  

Apus? ...Răsărit! ...Apus! ...Răsărit? ...









Uite toamna!








Uite toamna 2!







Omul şi muntele!









Panorama din M-ţii Rodnei (dacă nu mă înşel!)








Cărăruia...







                                                                    no comment.








Juma' de coroană de rege.








Iarna. În curând şi la şes.








În loc de bun rămas...




3 comentarii:

Anonim spunea...

u made me speechless with this stunning images :)

Unknown spunea...

admirabili oamenii care au o pasiune ,in general , o data in plus cei care au una estetica , plastica .iar cind exista si vocatie in pasiune ,cum este in cazul de fata ,chiar e deosebit .este si o nota de generozitate in modul simpatetic in care ne invita sa ne bucuram alaturi de el de peisajele surprinse.pe de alta parte , sper sa consume cit mai repede aceasta etapa de ,,natura moarta,, ,ca sa folosesc un termen din arta plastica . e atit de multa viata in jurul nostru ,ar fi trist sa nu fie prezenta si in fotografiile viitoare ale acestui om cu har.

mashu spunea...

Apus!